Protectia muncii

Securitatea ta de maine

Comitet ssm

Siguranța la locul de muncă este o prioritate importantă pentru toți angajatorii responsabili. Pentru multe companii, existența unui comitet ssm este o modalitate excelentă de a identifica potențialele probleme de siguranță și de a le aborda eficient. În cele mai multe situații, un comitet de siguranță va fi angajat și condus de angajați din întreaga unitate, mai degrabă decât să fie alcătuit din cei din echipa de conducere.
Sprijin din partea echipei de management

Atunci când începeți un comitet de securitate la locul de muncă, este absolut esențial să aveți un sprijin puternic din partea echipelor de conducere. În cazul în care comitetul de siguranță nu are acest sprijin, aceștia nu vor putea să implementeze niciuna dintre schimbările sau îmbunătățirile pe care le au. Multe eforturi de îmbunătățire a siguranței vor necesita bani și alte resurse pentru punerea în practică, ceea ce va necesita sprijinul conducerii companiilor.
Membrii de pe tot parcursul Facilității

Ori de câte ori se organizează întâlniri de orice tip, poate fi un pericol ca ele să fie neproductive. Acest lucru este valabil mai ales când întâlnirile sunt programate în mod regulat ca cele pentru un comitet de siguranță. Pentru a combate această problemă, comitetul pentru siguranță ar trebui să aibă întotdeauna o agendă înainte de începerea reuniunilor. Acest lucru va ajuta pe toți să se concentreze și să lucreze spre obiectivele comune.

Atunci când planificarea și organizarea nu sunt bune pentru reuniunile comitetului de siguranță, este puțin probabil ca acestea să fie productive. Acest lucru limitează foarte mult cât de mult pot face îmbunătățiri în cadrul facilității și va duce adesea la pierderea sprijinului din partea echipei manageriale.
Concentrați-vă pe îmbunătățire – nu pe perfecțiune

Sărbătoriți succesele

Ori de câte ori se formează un comitet ssm la un loc de muncă, vor exista unii care consideră că este o pierdere de timp și de resurse. Acesta este motivul pentru care este important să se asigure că toate îmbunătățirile de siguranță care sunt făcute ar trebui să fie celebre, astfel încât toată lumea să poată vedea beneficiul.

Pentru a celebra succesul în mod corespunzător, comisia trebuie să aibă informații măsurabile care au fost adunate pentru a demonstra că eforturile lor au avut succes. Acest lucru presupune ca comisia să adune informații de bază despre cum sunt lucrurile atunci când încep un nou proiect și apoi să adune informații despre rezultate pentru o perioadă determinată de timp după finalizarea proiectului.

Dacă o instituție lucrează pentru punerea în aplicare a unui comitet ssm pentru prima dată sau care încearcă să formalizeze și să îmbunătățească o comisie existentă, este important să se asigure că aceasta se realizează în mod corespunzător. Un comitet de siguranță care funcționează bine poate oferi îmbunătățiri excepționale care pot salva vieți.

Categories
Uncategorized

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!